Een achterdeur moet er niet alleen goed uit zien, maar moet bovendien stevig zijn, gemakkelijk te sluiten en te openen zijn en inbrekers zo goed mogelijk kunnen weren. Daarnaast is het belangrijk dat je een doorgang koopt die vele jaren mee gaat, zodat je over een paar jaar niet nog een keer in een deur hoeft te investeren. Koop je jouw achterdeur bij Kumaro Kozijnen, dan weet je zeker dat je een deur koopt die aan alle bovenstaande eisen voldoet.

Een kunststof achterdeur van Kumaro Kozijnen

Steeds meer mensen kiezen voor de aanschaf van een kunststof achterdeur bij Kumaro Kozijnen. Dit komt niet alleen omdat deze achterdoorgang sterk en inbraakwerend is, maar ook omdat de doorgang onderhoudsarm is, vele jaren meegaat en bovendien een hoge isolatiewaarde heeft. En ben je bang dat jouw deur er te modern uit ziet bij de verder klassieke uitstraling van jouw huis? Hier hoef je je zeker niet druk om te maken, want onze achterdoorgangen van kunststof kunnen zo ontwikkeld worden dat deze de klassieke look van hout krijgen.

Een aluminium achterdeur van Kumaro Kozijnen

Prefereer je een achterdeur van aluminium, dan ben je bij Kumaro ook aan het juiste adres. Net zoals bij kunststof het geval is, zijn deuren van aluminium sterk, inbraakwerend, onderhoudsarm, duurzaam en bovendien isolerend. Een bijkomend voordeel van deze materiaalsoort, is dat je zelf kunt kiezen welke kleur en uitstraling jouw deur van aluminium moet krijgen. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen wij je graag om de perfecte deur samen te stellen.

Bezoek onze showroom en bekijk ons aanbod

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons totale aanbod achterdeuren? Breng dan een bezoek aan onze grote showroom, want hier kun je een groot aantal deuren in het echt bewonderen.