Erkend dealer

Dakkapellen

Kumaro kunststof dakkapellen worden in een dag geplaatst, en u hoeft er daarna nooit meer naar omkijken, onze dakkapellen zijn geheel onderhoudsarm.

Wij hebben diverse soorten dakkapellen in ons assortiment, de naadlose polyester dakkapel of de budgetvriendelijke samengestelde kunststof dakkapel. Deze dakkapellen worden geheel opmaat voor uw dak gemaakt, en worden door onze eigen monteurs d.m.v. een telekraan op uw dak geplaatst. De montage neemt maar 1 dag in beslag afhankelijk van de grootte. Ook onze dakkapellen worden voorzien van onze kunststof kozijnen, in diverse modellen en kleuren leverbaar.

Ook kunnen wij de binnenafwerking voor u uitvoering, en een nieuwe indeling van uw zolder maken inclusief isolatie van het dak, dit alles in overleg met u en onze adviseurs.

Ook kunnen wij geintregeerde rolluiken en screens toepassen in de dakkapellen deze worden gedeeltelijk weggewerkt in het boeideel.

Wij kunnen indien noodzakelijk ook de tekeningen en bouwvergunning aanvraag voor u dakkapel verzorgen, indien u dit wenst.

Enthousiast geworden van dit verhaal?