Erkend dealer

Kunststof schuifpui

Wil je jouw huis echt met de tuin verbinden, zodat er een geheel van twee leefruimten ontstaat? Dan raden wij je aan geen gewone deur tussen het huis en de tuin te plaatsen, maar een schuifpui te laten plaatsen. Een schuifdeur zorgt voor een stijlvolle en bijna naadloze overgang van het huis naar de tuin, zodat je van twee leefruimten een geheel kunt maken. En heb je geen tuin? Dan kun je de deur ook tussen het huis en het balkon plaatsen om deze ruimten met elkaar te verbinden.

De voordelen van een schuifdeur
Steeds meer mensen investeren in een schuifdeur in plaats van een standaard doorgang en dit is niet voor niets. Zo zorgt een schuifdeur er niet alleen voor dat de woning met de tuin of het balkon verbonden wordt, maar heeft deze doorgang nog meer pluspunten: – De deur laat veel licht binnen, simpelweg omdat schuifpuien voor een groot deel uit glas bestaan. – De deur is ruimtebesparend door het ontbreken van draaiende delen en dus uitermate geschikt voor kleinere ruimtes. – De deur gaat gemakkelijker open en dicht, voor optimaal gebruiksgemak.

Wil jij van deze voordelen profiteren? Laat dan een kunststof of aluminium schuifpui plaatsen door Kumaro Kozijnen.

Bezoek onze showroom en bekijk ons aanbod
Kumaro Kozijnen produceert schuifdeuren die uit twee delen bestaan (naar links of naar rechts schuivend), uit drie delen bestaan (in het midden schuivend) of uit vier delen bestaan (vanuit het midden schuivend naar links of naar rechts). Je kiest zelf welke deur het beste bij jou past en hierbij bepaal je ook of de schuifpui uit aluminium of kunststof gemaakt moet worden. Benieuwd naar de deuren die wij bij jou kunnen plaatsen? Bezoek dan onze showroom en bekijk ons complete aanbod kwalitatief hoogwaardige schuifdeuren.

Enthousiast geworden van dit verhaal?