Erkend dealer

Screens

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige screens? Dan ben je bij Kumaro Kozijnen aan het juiste adres. Onze vakbekwame medewerkers helpen je niet alleen de beste screens aan te schaffen, maar kunnen deze producten ook meteen voor je monteren. Ga voorbereid de warme en zonnige zomermaanden in en koop jouw zonwering producten voor het echt warm begint te worden.

De voordelen van screens zonwering
Er zijn diverse voordelen verbonden aan het aanschaffen van buitenzonwering in de vorm van zonnescreens. Het eerste voordeel van deze buitenzonwering, is dat ze ongewenste lichtinval tegengaan. Schijnt de zon altijd op je televisie, waardoor je helemaal niets kunt zien? Dan hoef je jouw televisie niet te verplaatsen, maar kun je eenvoudig zonwering voor je ramen plaatsen. Heb je last van de ochtendzon in je slaapkamer, dan is dit ook eenvoudig op te lossen.

Een ander voordeel van het plaatsen van deze producten voor je raam, is dat de zonwering ook warmte tegenhoudt. Zeker als het flink warm wordt in de zomer, is dit erg prettig en kan het jouw woongenot zeker vergroten. Geen last meer van een hittegolf in huis, maar altijd een prettige temperatuur.

Tot slot kunnen screens zonwering de directe inkijk naar binnen verminderen. Zeker als je langs een drukke weg woont of bij een openbare plek woont die druk bezocht wordt, is dit een pluspunt. Je hoeft de screens niet altijd naar beneden te doen, maar als je even wat privacy wil is dit wel mogelijk.

Bekijk onze zonwering producten in de showroom
Ben je benieuwd welke soorten zonnescreens wij allemaal bij jou thuis kunnen plaatsen? Bezoek dan onze showroom en bekijk onze diverse zonwering producten. Wil je meer weten over onze producten, dan kun je jouw vragen direct stellen aan onze vakbekwame medewerkers.

Enthousiast geworden van dit verhaal?