Erkend dealer

Kunststof kozijnen

Kumaro Kozijnen is al jaren gespecialiseerd in het aanbieden en plaatsen van aluminium, kunststof en houten kozijnen. Het maakt niet uit of je jouw bestaande kozijnen wil vervangen of een nieuwe woning gaat bouwen en hier vensters voor zoekt: wij helpen je graag om de beste raamvensters te vinden en deze bovendien voor je te plaatsen.

Het aanbod van Kumaro Kozijnen
Kumaro Kozijnen biedt 3 soorten raamvensters van hoge kwaliteit, namelijk aluminium kozijnen, kunststof kozijnen en houten kozijnen. De kunststof kozijnen die wij aanbieden, zijn in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar. De raamvensters zijn erg populair en dit komt onder andere omdat de producten erg onderhoudsvriendelijk zijn. En wil je de klassieke uitstraling van jouw woning behouden? Dan is dit gewoon mogelijk, want de raamvensters zijn ook leverbaar in een klassieke stijl.

Afhankelijk van jouw wensen, eisen en verwachtingen, kun je bij ons kiezen tussen verschillende modellen voor jouw raamvensters. Denk hierbij aan het verdiept liggend kozijn, maar ook aan het standaard vlakke kozijn. Nieuw zijn de verdiept liggende vensters met houtlook verbinding in de hoeken, waardoor de vensters nog meer op houten producten lijken. En wil je rolluiken laten integreren in de vensters? Dan is dit altijd mogelijk.

Een kunststof kozijn met HR++ isolatieglas
Koop je een kunststof kozijn bij Kumaro, dan krijg je hier altijd HR++ isolatieglas in. Dit glas is extra isolerend, waardoor er minder warmte naar binnen kan komen in de zomer en de kou van buiten in de winter juist buitenshuis blijft. Kies je voor onze raamvensters met isolatieglas, dan bespaar je tientallen euro’s per jaar op de energierekening.

Meer weten over onze producten of dienstverlening op het gebied van kozijnen vervangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen je graag door je vragen te beantwoorden.

Enthousiast geworden van dit verhaal?