Erkend dealer

Deurbeslag

Bij het samenstellen van jouw perfecte voordeur moet je niet alleen kijken naar de kleur en het design van de deur, maar ook naar het deurbeslag. Door het mooiste buitendeur deurbeslag aan te schaffen, geef je de deur een echte totaallook die helemaal bij de huidige uitstraling van jouw huis past. Kumaro Kozijnen heeft niet alleen verschillende producten in het aanbod die onder de noemer voordeurbeslag vallen, maar helpt je ook graag het juiste product te kiezen en te monteren.

Het voordeurbeslag van Kumaro Kozijnen
Alle producten in het aanbod deurbeslag zijn anders, maar de basis van ieder product is wel hetzelfde. Zo is het basismateriaal van de gehele serie buitendeur deurbeslag altijd van roestvrij staal, eventueel met een titanium kleurlaag. Verder zijn alle producten goedgekeurd volgens SKG (klasse 2): de hoogste eis die behaald kan worden door deuren van kunststof.

Rvs deurbeslag voor iedere woning
Kumaro Kozijnen verkoopt rvs deurbeslag met een klassieke look, maar je kunt ook bij ons terecht als je in een wat meer moderne woning woont en deurbeslag buitendeur zoekt die bij jouw woning past. Onze adviseurs laten je graag zien welke producten wij aanbieden, maar helpen je ook met alle plezier om de beste keuze te maken voor jouw woning. En kun je niet precies vinden waar je naar op zoek bent in ons bestaande aanbod? Dan betekent dit niet dat wij je niet kunnen helpen, want wij leveren ook producten op maat.

Om ons volledige aanbod deuraccessoires te zien, kun je een bezoekje brengen aan onze showroom. Hier kun je niet alleen alle producten bekijken, maar is het uiteraard ook mogelijk om persoonlijk advies te ontvangen. En heb je een vraag aan onze medewerkers? Dan kun je deze vraag ook meteen stellen.

Wij hebben diverse mogelijkheden voor uw voordeurbeslag, van klassiek tot modern. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een passende keuze. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden, zie onderstaande link voor voorbeelden deurbeslag.

Enthousiast geworden van dit verhaal?