Erkend dealer

Veranda’s

De zomer is heerlijk, maar helaas duren de zomermaanden voor veel mensen veel te kort. Wil jij ook langer van de warme zomermaanden kunnen genieten? Dan hoef je hiervoor niet te emigreren naar een warm land, maar kun je ook gewoon investeren in een veranda. Kumaro Kozijnen helpt je graag de ideale terrasoverkapping te vinden, zodat deze zo snel mogelijk geplaatst kan worden.

Waarom een terrasoverkapping van Kumaro Kozijnen?
Er zijn diverse goede redenen om in een aluminium veranda van Kumaro Kozijnen te investeren: – Je kunt langer buiten blijven zitten, ook buiten de zomer om. – Je krijgt een onderhoudsarme overkapping, die jaren mooi blijft. – Je kunt altijd droog zitten. – Je creĆ«ert een overwinterplaats voor je tuinmeubelen en planten, zodat zij de winter gemakkelijk doorkomen.

Wil jij jouw zomer ook verlengen door langer buiten te zitten? Dan raden wij je aan om eenmalig in een veranda te investeren.

De aluminium veranda’s van Kumaro Kozijnen
Wij leveren uitsluitend overkappingen van aluminium met een strakke coating in de kleuren wit, gebroken wit, antraciet of een andere RAL kleur. Wij kunnen een standaard overkapping leveren, maar het is ook mogelijk om jouw overkapping helemaal op maat te laten maken. Laat je jouw aanbouw op maat maken, dan weet je zeker dat het eindresultaat helemaal aan jouw eisen en verwachtingen voldoet en dat je vele jaren plezier hebt van jouw investering.

En omdat de veranda’s met verschillende sierlijsten geleverd kunnen worden, kun je gemakkelijk een product kiezen dat helemaal bij jouw huis past. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat deze aanbouw uit de toon valt, want Kumaro Kozijnen zorgt er altijd voor dat er een geheel ontstaat. Je behoudt de uitstraling van je woning, maar krijgt er wel extra leefruimte bij.

Enthousiast geworden van dit verhaal?