Erkend dealer

Kunststof gevelbekleding

Vroeg of laat zal de gevel van je woning beschadigen. Ook als je jouw gevel goed onderhoudt, zal wind, regen, sneeuw en zon de gevel van je woning uiteindelijk aantasten. Is de gevelbekleding van jouw woning aan vervanging toe, maar wil je zelf niet op de ladder klimmen om het te vervangen? Dan kun je bij Kumaro Kozijnen terecht. Wij leveren niet alleen nieuwe gevelbekleding, maar zorgen er ook voor dat deze bevestigd wordt. Dit betekent dat jouw woning een geheel nieuwe uitstraling krijgt, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Kumaro Kozijnen: jouw ervaren gevelbekleding expert
Kumaro Kozijnen is al jaren gespecialiseerd in het aanbieden van de beste gevelproducten van kunststof. Koop je jouw nieuwe gevelbekleding bij ons, dan weet je zeker dat je hoge kwaliteit geleverd krijgt. Daar komt nog bij dat onze specialisten al vele jaren ervaring hebben in het monteren van de nieuwe bekleding, zodat dit op de juiste manier gedaan wordt. Je woning ziet er zo goed als nieuw uit, zonder dat je hier zelf tijd of energie in hoeft te steken.

Wij kunnen je helpen door kunststof gevelbekleding te leveren, maar ook door kunststof schroten en/of kunststof boeidelen voor je uit te kiezen en te monteren. Met deze producten heb je geen onderhoud meer, profiteer je van de beste isolatie en krijg je bovendien een geweldig eindresultaat.

Vraag direct gratis kleurmonsters aan
De kunststof gevelbekleding, kunststof schroten en kunststof boeidelen die wij leveren, worden altijd in de bestaande kleur van jouw woning geleverd. Wil je de perfecte kleur uitkiezen? Vraag dan gratis kleurmonsters aan. Uiteraard kunnen wij je ook advies geven over de beste kleur voor jouw nieuwe gevel.

Wij bieden u de mogelijkheid om een gratis kleurmonster aan te vragen, zodat u verschillende kleuren dakrand- en gevelbekleding eenvoudig kunt vergelijken. Vraag nu uw gratis kleurmonster aan!

Enthousiast geworden van dit verhaal?