Erkend dealer

Kunststof Quadra kozijnen

Quadra kozijnen zijn kwalitatief hoogwaardige producten die niet alleen modern ogen, maar ook een echte designer indruk achterlaten. Het gaat om een nieuwe generatie kunststof producten, waarvan de hoekverbindingen hetzelfde zijn uitgevoerd als die van traditionele kozijnen van hout. Zo zijn de hoekverbindingen bij deze producten ook haaks op elkaar uitgevoerd, zodat ze toch een klassieke uitstraling hebben.

Moderne raamvensters voor een klassieke woning
De meeste mensen die een woning met klassieke look hebben, willen raamvensters aanschaffen die bij deze uitstraling aansluiten. Een probleem waar veel mensen in dit geval tegenaan lopen, is dat de meeste klassieke raamvensters van hout worden gemaakt. Dit is niet alleen duurder, maar hout gaat bovendien minder lang mee en is daarnaast ook nog eens vrij lastig te onderhouden. Wil jij vensters met een klassieke look, maar wil je niet dat deze van hout gemaakt zijn? Dan heeft Kumaro Kozijnen de oplossing, want de kunststof raamvensters van het merk Quadra hebben een klassieke look en zijn bovendien van het sterkte kunststof gemaakt.

Kumaro Kozijnen: hulp bij aanschaf en montage
Kumaro Kozijnen geeft niet alleen advies bij het aanschaffen van nieuwe raamvensters, maar helpt je ook graag deze vensters op de juiste manier te monteren. Dit betekent dat jij niet na hoeft te denken over de ideale kozijnen voor jouw woning en ook geen tijd en energie hoeft te steken in de montage van jouw nieuwe raamvensters. Het beste resultaat, zonder dat je hier ook maar iets voor hoeft te doen.

Ben je benieuwd hoe de Quadra raamvensters er precies uit zien? Bekijk dan onderstaande foto’s en je krijgt een duidelijk beeld van hoe deze raamvensters er precies uit zien en of deze producten bij jouw woning passen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Enthousiast geworden van dit verhaal?