Erkend dealer

Rolluiken

Kumaro Kozijnen biedt verschillende soorten rolluiken aan. Deze luiken kunnen geïntegreerd geplaatst worden met de rolluikbak naar binnen, maar het is ook mogelijk om de luiken tegen de kozijnen te monteren, op de kozijnen te monteren of als opbouw rolluiken te plaatsen. Laat je jouw zonwering rolluiken door Kumaro Kozijnen plaatsen, dan weet je zeker dat dit op de juiste manier gebeurt en je vele jaren plezier hebt van jouw investering.

De voordelen van elektrische rolluiken
Wie in zonwering investeert door elektrische rolluiken of rolluiken inbouw aan te schaffen, profiteert van diverse voordelen. De eerste reden dat veel mensen deze zonwering aanschaffen, heeft te maken met het feit dat zon en warmte worden tegengehouden door de luiken. Daar komt nog bij dat niemand meer direct in je woning kan kijken als je de luiken sluit, waardoor je de privacy in je woning op ieder gewenst moment kunt verhogen. En heb je vaak last van insecten in huis? Dan hoef je je hier geen zorgen meer om te maken, want als je luiken voor de ramen plaatst komen deze vervelende beestjes niet meer binnen.

Een goede investering in de veiligheid van jouw woning
Veel mensen weten het niet, maar je kunt zonwering rolluiken ook als een goede investering in de beveiliging van jouw woning zien. Heb je namelijk stevige luiken voor je ramen, dan is het veel lastiger voor inbrekers om binnen te komen. Dit betekent dat zij liever bij een ander huis gaan inbreken, waardoor jij bespaard blijft van deze vervelende ervaring. Je hebt dus niet alleen iets aan de zonwering als de zon schijnt en het warm is, maar ook als je jezelf wil beschermen buiten de zomermaanden om.

Meer weten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag.

Enthousiast geworden van dit verhaal?