Erkend dealer

Kunststof deuren

Kumaro Kozijnen is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit kozijnen, maar kan je ook van dienst zijn als je hoogwaardige deuren met een lange levensduur aan wil schaffen. In ons grote assortiment vind je kunststof en aluminium deuren, die stuk voor stuk onderhoudsarm zijn en toch jaren mee gaan.

De kunststof deuren van Kumaro Kozijnen
Naast kunststof kozijnen, leveren wij ook deuren van hoogwaardige kunststof. Het aanschaffen van een doorgang van kunststof uit het aanbod van Kumaro Kozijnen brengt enkele voordelen met zich mee: – De producten zijn over het algemeen goedkoper dan deuren van hout. – Je hoeft de producten nauwelijks te onderhouden. – De deuren werken isolerend, zowel op het gebied van warmte en kou als op het gebied van geluid van buitenaf. – Inbrekers hebben geen kans met onze hoogwaardige doorgangen. – De producten gaan jaren mee, ook zonder al te veel onderhoud.

De aluminium deuren van Kumaro Kozijnen Naast deuren van kunststof, leveren wij ook producten van aluminium. Het investeren in een doorgang van aluminium brengt de volgende pluspunten mee: – Een voor- of achterdeur van aluminium gaat jaren mee, zonder dat je hier veel onderhoudswerkzaamheden voor moet uitvoeren. – De producten isoleren warmte en kou voor een lagere energierekening, maar houden ook de geluiden van buitenaf tegen. – De producten zij leverbaar in verschillende kleuren, stijlen en formaten. Je kunt een standaard product aanschaffen, maar je kunt jouw voor- of achterdeur ook helemaal op maat laten maken.

In het deurenprogramma van Kumaro kozijnen kunt u diverse kunststof voor en achter deuren bekijken met alle soorten grepen en accessoires… uniek in de branche, klik op onderstaande link voor voorbeelden.

https://polytec.nl/nl/voordeuren

Openslaande tuindeuren zijn behalve mooi ook erg praktisch. In de zomer uw eetkamer moeiteloos uitbreiden met uw terras? Uw garage omtoveren tot kantoor of extra kamer? Kumaro tuindeuren maken het allemaal mogelijk.

Voordeuren

De voordeur is de blikvanger van jouw woning. Ziet de deur aan de voorzijde van jouw woning er stijlvol en netjes uit, dan laat dit een positieve indruk achter bij voorbijgangers en visite. Ziet de doorgang er niet aantrekkelijk uit of is de deur beschadigd, dan heeft dit het tegenovergestelde effect op passanten en bezoekers. Wil je dat jouw woning er altijd stijlvol uit ziet en de gevel een goede indruk achterlaat? Investeer dan in een kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle deur aan de voorzijde van je huis.

Een voordeur kopen: waar moet je op letten?
De meeste mensen kijken bij het aanschaffen van een voordeur alleen naar de kleur van de deur en het design van de deur. Dit zijn belangrijke elementen van een doorgang, maar er zijn meer dingen waar je op moet letten als je in een nieuwe doorgang gaat investeren. Denk hierbij aan de mate waarin de deur kou en tocht tegenhoudt, maar ook aan de mate waarin de doorgang geluidshinder en inbrekers tegen kan houden. Wil je een deur aanschaffen waar je vele jaren plezier van kunt hebben, dan moet je al deze zaken in overweging nemen.

Een kunststof of aluminium voordeur van Kumaro Kozijnen
Kumaro Kozijnen biedt voordeuren aan van kunststof en aluminium: stuk voor stuk sterke materialen die vele jaren meegaan en kou, tocht, geluidshinder en inbrekers tegenhouden. Heb je advies nodig bij het aanschaffen van een nieuwe doorgang? Bezoek dan onze showroom om ons aanbod te bewonderen en direct persoonlijk advies te krijgen om de perfecte deur voor jou te vinden.

Wil je enkele voorbeelden van voordeuren zien die Kumaro Kozijnen kan leveren? Klik dan op onderstaande link en je krijgt een goed beeld van de deuren die wij eventueel bij jou kunnen monteren.

https://polytec.nl/nl/voordeuren

Kunststof achterdeuren

Een achterdeur moet er niet alleen goed uit zien, maar moet bovendien stevig zijn, gemakkelijk te sluiten en te openen zijn en inbrekers zo goed mogelijk kunnen weren. Daarnaast is het belangrijk dat je een doorgang koopt die vele jaren mee gaat, zodat je over een paar jaar niet nog een keer in een deur hoeft te investeren. Koop je jouw achterdeur bij Kumaro Kozijnen, dan weet je zeker dat je een deur koopt die aan alle bovenstaande eisen voldoet.

Een kunststof achterdeur van Kumaro Kozijnen
Steeds meer mensen kiezen voor de aanschaf van een kunststof achterdeur bij Kumaro Kozijnen. Dit komt niet alleen omdat deze achterdoorgang sterk en inbraakwerend is, maar ook omdat de doorgang onderhoudsarm is, vele jaren meegaat en bovendien een hoge isolatiewaarde heeft. En ben je bang dat jouw deur er te modern uit ziet bij de verder klassieke uitstraling van jouw huis? Hier hoef je je zeker niet druk om te maken, want onze achterdoorgangen van kunststof kunnen zo ontwikkeld worden dat deze de klassieke look van hout krijgen.

Een aluminium achterdeur van Kumaro Kozijnen
Prefereer je een achterdeur van aluminium, dan ben je bij Kumaro ook aan het juiste adres. Net zoals bij kunststof het geval is, zijn deuren van aluminium sterk, inbraakwerend, onderhoudsarm, duurzaam en bovendien isolerend. Een bijkomend voordeel van deze materiaalsoort, is dat je zelf kunt kiezen welke kleur en uitstraling jouw deur van aluminium moet krijgen. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen wij je graag om de perfecte deur samen te stellen.

Bezoek onze showroom en bekijk ons aanbod
Ben je nieuwsgierig geworden naar ons totale aanbod achterdeuren? Breng dan een bezoek aan onze grote showroom, want hier kun je een groot aantal deuren in het echt bewonderen.

Enthousiast geworden van dit verhaal?