Erkend dealer

Dubbele beglazing

Schaf je nieuwe beglazing aan bij Kumaro Kozijnen, dan krijg je standaard HR++ dubbele isolerende beglazing geleverd. Dit is niet zomaar glas voor je woning of kantoorpand, maar betreft beglazing met een hoog rendementsgehalte en een veel betere isolerende werking dan standaard dubbel glas. Meer weten over deze beglazing? Lees dan meer over dit product van Kumaro Kozijnen op deze pagina.

HR++ dubbele isolerende beglazing: een korte introductie
HR++ glas met dubbele beglazing bestaat uit twee ruiten, waarvan een van de twee ramen voorzien is van een onzichtbare laag metaalfolie. Deze folie wordt niet voor niets toegevoegd aan het isolatieglas, want dit bijzondere materiaal zorgt er namelijk voor dat het glas een extra isolerende werking heeft.

Je ziet het misschien niet aan het glas zelf, maar na het plaatsen van deze bijzondere beglazing merk je zeker dat er beter geïsoleerd wordt door naar je energierekening te kijken. Heb je deze dubbele beglazing van Kumaro Kozijnen, dan is de energierekening namelijk veel lager dan je gewend bent. Rust je jouw gehele woning uit met dit isolatieglas, dan kan de energierekening jaarlijks tientallen tot zelfs honderden euro’s lager worden. Je hoeft er geen moeite voor te doen, maar je bespaart wel veel geld.

Andere soorten beglazing van Kumaro Kozijnen
Naast HR++ glas met extra isolerende beglazing, biedt Kumaro Kozijnen ook andere soorten dubbel glas. Denk hierbij aan figuurglas, maar ook aan zonwerend glas, gematteerd glas en ruiten met roedeverdeling. En wil je extra sfeer creëren in je woning of kantoorpand? Kies dan voor glas in lood van Kumaro Kozijnen en de lichtinval van jouw woning of bedrijfspand krijgt verschillende bijzondere kleuren. Tot slot leveren wij ook HR++ gelaagde veiligheidsbeglazing, die in diverse gebouwen verplicht is en bij ons voor een lage prijs aangeschaft wordt.

Enthousiast geworden van dit verhaal?