Erkend dealer

Horsystemen

Heb je regelmatig insecten in huis waar je je echt aan zit te ergeren? Dan kun je natuurlijk je ramen en deuren de hele dag sluiten om deze vervelende beestjes buiten de deur te houden, maar dan krijg je geen frisse lucht meer in huis. Wil je de ramen en deuren lekker open kunnen zetten, zonder dat er insecten naar binnen vliegen? Dan raden wij je aan om te investeren in horren op maat.

Koop de perfecte raamhor en laat alle insecten buiten
Kumaro Kozijnen begrijpt hoe vervelend insecten in huis kunnen zijn en heeft daarom een groot aantal verschillende soorten horren in het aanbod. In ons aanbod vind je horren die je speciaal voor ramen kunt aanschaffen, maar ook horren voor deuren en speciale inzethorren die je na de zomer weer eenvoudig kunt verwijderen. Heb je een afwijkende afmeting raam of heb je een deur die een wat andere afmeting heeft dan een standaard doorgang? Dan betekent dit niet dat je geen raamhor aan kunt schaffen. Wij bieden namelijk ook horren op maat aan, die helemaal ontwikkeld worden op basis van jouw woning. En zelfs als je een inzethor zoekt voor een hefschuifpui, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze horren in de showroom
Ben je benieuwd naar de verschillende soorten horsystemen die Kumaro Kozijnen aanbiedt of wil je graag meer te weten komen over de mogelijkheden van het aanschaffen van een inzethor? Bezoek dan onze showroom en laat je helpen door onze vakkundige medewerkers. Zij laten je niet alleen graag alle horren zien die wij verkopen, maar geven je ook advies welke hor het beste bij jouw raam, deur of hefschuifpui past. Heb je vragen over onze producten, dan kun je deze uiteraard meteen in onze showroom stellen.

Enthousiast geworden van dit verhaal?