Kumaro Kozijnen is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit kozijnen, maar kan je ook van dienst zijn als je hoogwaardige deuren met een lange levensduur aan wil schaffen. In ons grote assortiment vind je kunststof en aluminium deuren, die stuk voor stuk onderhoudsarm zijn en toch jaren mee gaan.

De kunststof deuren van Kumaro Kozijnen

Naast kunststof kozijnen, leveren wij ook deuren van hoogwaardige kunststof. Het aanschaffen van een doorgang van kunststof uit het aanbod van Kumaro Kozijnen brengt enkele voordelen met zich mee: - De producten zijn over het algemeen goedkoper dan deuren van hout. - Je hoeft de producten nauwelijks te onderhouden. - De deuren werken isolerend, zowel op het gebied van warmte en kou als op het gebied van geluid van buitenaf. - Inbrekers hebben geen kans met onze hoogwaardige doorgangen. - De producten gaan jaren mee, ook zonder al te veel onderhoud.

De aluminium deuren van Kumaro Kozijnen Naast deuren van kunststof, leveren wij ook producten van aluminium. Het investeren in een doorgang van aluminium brengt de volgende pluspunten mee: - Een voor- of achterdeur van aluminium gaat jaren mee, zonder dat je hier veel onderhoudswerkzaamheden voor moet uitvoeren. - De producten isoleren warmte en kou voor een lagere energierekening, maar houden ook de geluiden van buitenaf tegen. - De producten zij leverbaar in verschillende kleuren, stijlen en formaten. Je kunt een standaard product aanschaffen, maar je kunt jouw voor- of achterdeur ook helemaal op maat laten maken.

In het deurenprogramma van Kumaro kozijnen kunt u diverse kunststof voor en achter deuren bekijken met alle soorten grepen en accessoires... uniek in de branche, klik op onderstaande link voor voorbeelden.

https://polytec.nl/nl/voordeuren

Openslaande tuindeuren zijn behalve mooi ook erg praktisch. In de zomer uw eetkamer moeiteloos uitbreiden met uw terras? Uw garage omtoveren tot kantoor of extra kamer? Kumaro tuindeuren maken het allemaal mogelijk.

Productfoto's (klik voor vergroting)